Podium Kloosterhof

 

Een gezellig avondje uit begint bij Podium Kloosterhof!

Podum Kloosterhof in Hoogerheide biedt theater, muziek, dans, cabaret  en andere voorstellingen van zowel bekende als minder bekende artiesten. De organisatie en praktische begeleiding van de activiteiten gebeurt door de Stichting Podium Kloosterhof. De stichting bestaat sinds 2005 en probeert door middel van het programmeren van voorstellingen het culturele aanbod in de gemeente Woensdrecht te vergroten.

Uitgaan in de gemeente Woensdrecht is voordelig dankzij onze publieksvriendelijke prijzen en de mogelijkheid om gratis bij het theater te parkeren. Ook is er een aantal erg leuke restaurants in de nabijheid van het Podium waar u vooraf heerlijk kunt eten.

Onze stichting bestaat volledig uit vrijwilligers en is afhankelijk van onze sponsoren, adverteerders en uiteraard al onze bezoekers. Dankzij hun bijdrage lukt het ons om ieder jaar met beperkte middelen een mooi programma neer te zetten. Wilt u ook een bijdrage leveren, of heeft u vragen, suggesties of opmerkingen, dan kunt u altijd terecht bij het secretariaat.

Contact

Podium Kloosterhof
Huijbergseweg 3b
4631GC Hoogerheide
tel: 0164-620221
fax: -
e-mail: info@podiumkloosterhof.nl
Website: www.podiumkloosterhof.nl

 

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven