Donderdag 29 juni 2017

Parkeer- en vrachtwagenverbod voor Pannenhoef en Molenbosstraat

Met een verbodsregeling voor vrachtverkeer wil de gemeente de schade aan bermen en wegranden aan de Pannenhoef tegengaan. (Foto: gemeente Woensdrecht)

OSSENDRECHT – Al geruime tijd is er in Ossendrecht overlast op de Pannenhoef en Molenbosstraat vanwege vrachtwagens die hier parkeren. Door het instellen van een parkeerverbodzone en een vrachtautoverbod treedt de gemeente hier tegen op, zo heeft wethouder Jeffrey van Agtmaal vandaag laten weten.

Op een gedeelte van de Molenbosstraat en op de Pannenhoef tussen de Putseweg en de Molenbosstraat wordt een parkeerverbodzone ingesteld. Daarnaast wordt er een vrachtautoverbod ingesteld op de Molenbosstraat tussen de Laagstraat en de Middelstraat.

Overlast

Wethouder Van Agtmaal: “Door het nemen van verkeersmaatregelen willen we de overlast tegengaan. Geparkeerde voertuigen in de bermen zorgen voor schade aan de rand van de weg en de berm. Langs de weg in de berm liggen ook kabels en leidingen in de grond. De vrachtauto's laten diepen sporen achter in de bermen. Het risico bestaat een deze beschadigd raken. Daarnaast laten de chauffeurs met regelmaat rommel achter en doen ze hun behoefte in de bossen. Met deze maatregelen hoopt het college deze overlast te stoppen”.

 


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties