Woensdag 29 mei 2019

Hemelvaartsdag: Lentefeesten in het winkelhart van Hoogerheide

HOOGERHEIDE - Zoals elk jaar, zijn er met Hemelvaartsdag de Lentefeesten in het winkelhart van Hoogerheide. Een bruisend voorjaarsfestijn voor jong en oud met evenementen, muziek en volop winkelplezier. De Lentefeesten beginnen donderdag 30 mei rond 10.00 en duren tot circa 17.00 uur. 

Er is een grote braderie met ruim 100 kramen. Daarnaast is er op het St Lucasplein een kermis met leuke attracties en er is een kinderrrommelmarkt op het Ouwe Raedthypslein. Verder is er nog véél meer te beleven zoals een modeshow, een American Day en een 'auto tuning' evenement.

Tijdelijke verkeersmaatregelen en omleidingen

In verband met de organisatie van de Lentefeesten zijn het St Lucasplein en de Raadhuisstraat en omgeving tijdelijk afgesloten voor verkeer. Daarnaast zijn er rondom het parcours parkeer- en stopverboden ingesteld. Ook worden parkeerders door de organisatie van de Lentefeesten verzocht hun auto's vóór donderdagmorgen van het parcours de halen en elders te parkeren. De gebieden waarvoor de verkeersmaatregelen gelden, zijn aangegeven met borden. Met bewegwijzering wordt het verkeer omgeleid.


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties